3. 5. 2014

Farebný, rýchlejší, nízkotučný, vegetariánsky obed


Fotorecept



Nakrájame si na kolieska baklažán a rajčiny.


Nakrájame syr, druh si vyberte sami. Všetci to asi poznáte s mozarelou a musím priznať že niva sa nám zčasti roztiekla ale toto je tiež možnosť.


Všetky plátky striedavo vložíme do zapekacej misy.


Pekne do plna =).


Okoreníme - ja som dala len soľ, čierne korenie a olivový olej. Na to prišiel syr (Grana Padano a Vršatec)


A máme prvú časť!


Rohlík som opiekla v sedvičovači ale stačí aj toustovač. Kto má rád, skúste to namiesto pečiva s cestovinami alebo ryžou. 


Na šalát si očistíme a nakrájame na kocky uhorku,


papriku


a šalátový syr - použili sme (šalát robila sestra Kika) Fitaki s nízkym obsahom tuku.


K tomu môžete pridať cesnak - je zdravý.



A viola!


Zvädnutý šalát sa dá navyše mixérom ľahko premeniť v sviežu nátierku: