sobota, februára 28

Kiwi Shake


Za prvé by som rada vysvetlila pauzu v príspevkoch, ak si ju niekto všimol. Zaznamenali sme na našej wi-fi malvér a bolo nám zakázané ísť na internet po niekoľko dní a tak sa ozývam až teraz. Pre všetkých čo táto odmlka znepokojila, ospravedlňujem sa.

Knižiek mi samozrejme pribúdalo a rada ich zhrniem aspoň v dvoch príspevkoch a varila som samozrejme hojne. Fotky už mám spracované no treba ešte spísať články takže postupne to tu pribudne.

Začnite však jednoducho. Minule som vám predstavila Peachy, ľahký shake z konzervovaných broskýň, banánu, medu a mlieka a vyzdvihla jeho prednosti. Tentokrát prinášam jeho drobnú obmenu a to pridaním kiwi. Nápoj trošku zmení farbu no hlavne dostane trochu ostrejší, kyslí nádych a pre fanúšikov tejto chute, či už samotnej kyslosti či priamo exotického zeleného ovocia to bude iste príjemná zmena. A vitamíny naviac nezaškodia ani zbytku populácia.

pondelok, februára 9

pondelok, februára 2

Contemporary romantické šialenstvo - séria Sea Breeze od Abbi Glines


Písanie recenzií na každú knihu čo prečítam šlo samozrejme do kopru ale musím povedať, že vždy sa snažím nejako ku knihe vyjadriť a oznámiť vám to - používajúc bočný goodreads s updatemi - či už len obyčajnými hviezdičkami alebo len krátkym vyjadrením po anglicky pretože ak neviete anglicky, tak si tú knihu ani nemôžete prečítať. Ale teraz to pôjde.

Prečítala som takmer celú sériu Sea Breeze od Abbi Glines a dať to celé do jedného článku bude skvelé - dá to taký ucelený názor, objektívny.

Vitajte

v hlave jednej začínajúcej ale nie úplne (dúfam) amatérskej spisovateľky. Toto bol môj blog o varení a čítaní - teraz sa tu chcem venovať svojej ďalšej vášni a tou je písanie.

Príspevky sú taký môj neformálny denník, kde sa môžem vyventilovať, podeliť o to čo robím (a malo by ma to aj dokopať každý deň k písaniu sa aspoň vyjadriť alebo ešte lepšie písať).

Zavediem vás do svojho myšlienkového procesu ohľadne stavania knihy, scén, postáv... pochválim sa čo som za deň stihla, prípadne pridám aj nejaký tip, ktorý niekomu bude pripadať očividný a niekomu možno aj nie.

Asi nemusím písať, že toto sú moje názory a skúsenosti a nemám na nič patent a bla, bla, bla.

Dúfam, že si tu každý spisovateľ nájde aspoň kúsok niečoho - či už je to spoločné trápenie, zaujímavá myšlienka, otázka alebo možno dokonca moje skromné rady.

Ďakujem za návštevu.